A BabosArt Művészeti és Produkciós Iroda EC

Az iroda fő profilja népzenei és világzenei együttesek, valamint a „kezdő” zenekarok fellépési lehetőségeinek felkutatása, tevékenységük széleskörű megismertetése.

Miért a BabosArt a megfelelő partner?
A zenekarok legnagyobb gondja, hogy hiába képviselnek magas művészi értéket, mégsem jutnak megfelelő minőségű, és mennyiségű bemutatkozási lehetőséghez!
Ha mégis vannak fellépéseik, nem tud róla még a szűk szakmai tábor sem.

A BabosArt kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezik. Olyan stratégiai partnerekkel dolgozik együtt, akik magas színvonalon, hatékonyan végzik munkájukat.

A BabosArt vezetője Babos Károly, zenész, programszervező, rendezvényszervező.
Zenészként különös figyelmet szentel a művészek elvárásainak, hisz 15 éve aktív résztvevője több zenekarnak. (megalakulása óta játszik pl. a Kimnovákban, az Etnofon Zenei Társulásban, az Odessa Klezmer Bandban.)
A budapesti Vörösmarty téren majd 10 éve állítja össze és szervezi az évenként megrendezésre kerülő Karácsonyi Vásár színpadi programjait. 2006-ban beválasztották a világ 10 legjobb vására közé.
Ezen kívül egyéb nívós fővárosi nagyrendezvény szervezésében és lebonyolításában vett részt. (Nyár a Lánchídon, Mesterségek Ünnepe, Nemzeti Vágta, Autómentes Nap)

Az általunk szervezett koncertekről minden esetben beharangozó, valamint már a koncert másnapján beszámoló, akár mozgóképes formában a világhálón megtalálható. Ez a lehetőség az előadókon kívül a rendező szervnek is REKLÁM. Csak keresni kell a www.kulturpart.hu és a www.babosart.hu oldalakat!

Ma igen nehéz támogatókat szerezni a művészi elképzelések megvalósításához. Ennek egyik lehetséges formája a PÁLYÁZAT. Nem könnyű egy pályázatot megírni, főleg ha nem járatos benne a művész. Ebben is tudunk segíteni, ugyanis a pályázatok figyelését és elkészítését egy profi gazdasági szakembergárda biztosítja, akik a hagyományőrzés és a népi kultúra megújításán fáradoznak.